×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Concert André Rieu geannuleerd

17.12.2016 -

Het concert dat André Rieu zaterdagavond zou geven in het Engelse Nottingham gaat niet door, omdat een van leden van het Johan Strauss Orkest een hartaanval heeft gehad. Het orkestlid ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis, vermeldt de website van André Rieu.


''We zijn erg bedroefd en vragen begrip in deze moeilijke tijd. In gedachten zijn we bij onze collega en zijn familie'', aldus André. Hij belooft het concert in de Motorpoint Arena in Nottingham zo snel mogelijk in te halen. De gekochte tickets blijven geldig.

André Rieu heeft een volle agenda. Maandag en dinsdag staan concerten gepland in Londen en vanaf woensdag volgen Birmingham, Manchester en Glasgow. Zaterdag 7 januari geeft André Rieu een nieuwjaarsconcert in de Ziggo Dome. Het Johan Strauss Orkest viert volgend jaar zijn dertigjarig jubileum.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties