×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daar is 'ie dan, de allereerste clip van Cruz Beckham

16.12.2016 -

Cruz Beckham wordt nu een echte popster. Nadat zijn eerste single twee weken geleden uitkwam heeft de zoon van Victoria Beckham en David Beckham nu ook een eigen videoclip voor If Every Day Was Christmas. En bijna de hele familie speelt erin mee!


Dat broers Romeo en Brooklyn mee zouden doen, was al te zien in een paar korte stukjes op Instagram. Maar ook klein zusje Harper doet mee. Cruz probeert haar zelfs te leren skateboarden in de clip die is geschoten in Londen. 

Maar ook papa David Beckham is kort te zien in het videootje. Hij is te zien terwijl hij bladeren gooit met zijn kinderen. De enige Beckham die dus mist in de clip is mama Victoria. 

Foto: YouTube

Reacties