×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Naam zoontje Kimberley Walsh bekend

16.12.2016 -

Het onlangs geboren zoontje van zangeres Kimberley Walsh heeft een naam. De Girls Aloud-zangeres en haar man, zanger Justin Scott, hebben hun tweede kind Cole Jacob genoemd. Dat maakte Kimberley vrijdag bekend via Twitter.


'Bobby’s broertje heeft een naam! Cole Jacob Scott en we zijn allemaal verliefd', twitterde Kimberley. Woensdag bevestigde de 35-jarige zangeres de geboorte van haar tweede zoon.

Kimberley beviel in september 2014 van zoon Bobby. Een paar minuten nadat de zangeres was bevallen, ging Justin op zijn knieën. Begin dit jaar trouwden ze op Barbados. Kimberley en Justin leerden elkaar in 2004 kennen toen ze beiden onder contract stonden bij hetzelfde platenlabel. Zij werd bekend als lid van meidenband Girls Aloud, hij maakte jarenlang deel uit van boyband Triple 8.

Foto: BuzzE

Reacties