Jasje dochter Ryan Reynolds en Blake Lively uitverkocht

Het was de eerste keer dat James, het dochtertje van Ryan Reynolds en Blake Lively, in het openbaar verscheen met papa en mama. De bijna 2-jarige droeg een hippe outfit bij deze eerste keer dat ze professioneel werd gekiekt en dat had effect. Het jasje dat het meisje droeg is meteen uitverkocht.

Mama Blake had haar dochter een bomberjackje aangetrokken van 200 dollar. Deze komt van Coach en is gemaakt in samenwerking met de Parijse winkel Colette. Het jack heeft leren mouwen en grappige plaatjes erop. Volgens People is het kledingstuk niet meer aan te slepen op dit moment. 

Dit was de allereerste keer dat James Reynolds en haar zusje, van wie de naam nog niet bekend is gemaakt, voor de camera's aanwezig waren met hun ouders. En het was voor een speciale dag, want papa Ryan Reynolds kreeg een ster op de legendarische Walk of Fame. 

Het is niet de eerste keer dat een kledingstuk van een beroemde koter uitverkocht raakt. Dit gebeurde bijvoorbeeld ook met het badjasje dat prins George droeg toen hij president Obama ontmoette.