×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jasje dochter Ryan Reynolds en Blake Lively uitverkocht

16.12.2016 -

Het was de eerste keer dat James, het dochtertje van Ryan Reynolds en Blake Lively, in het openbaar verscheen met papa en mama. De bijna 2-jarige droeg een hippe outfit bij deze eerste keer dat ze professioneel werd gekiekt en dat had effect. Het jasje dat het meisje droeg is meteen uitverkocht.


Mama Blake had haar dochter een bomberjackje aangetrokken van 200 dollar. Deze komt van Coach en is gemaakt in samenwerking met de Parijse winkel Colette. Het jack heeft leren mouwen en grappige plaatjes erop. Volgens People is het kledingstuk niet meer aan te slepen op dit moment. 

Dit was de allereerste keer dat James Reynolds en haar zusje, van wie de naam nog niet bekend is gemaakt, voor de camera's aanwezig waren met hun ouders. En het was voor een speciale dag, want papa Ryan Reynolds kreeg een ster op de legendarische Walk of Fame. 

Het is niet de eerste keer dat een kledingstuk van een beroemde koter uitverkocht raakt. Dit gebeurde bijvoorbeeld ook met het badjasje dat prins George droeg toen hij president Obama ontmoette. 

Foto: YouTube

Reacties