×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vrouw in lift was bang voor besmetting door Shannen Doherty

16.12.2016 -

Shannen Doherty heeft weer iets vreemds meegemaakt. De actrice, die borstkanker heeft en daarvoor bestraald wordt, stond in de lift met een vrouw die leek te denken dat ze besmet kon worden met de ziekte.


Dat laat Shannen weten op Instagram. 'Vandaag stonden we in een lift en werd mij gevraagd hoe ik me voelde. Ik antwoordde door te zeggen dat ik net bestraald was en daarom heel moe was. De onbekende vrouw in de lift bij ons deinsde fysiek zo ver terug als ze kon. Daarna keek ze 3 etages lang geshockeerd.' 

De Beverly Hills 90210-actrice wil iedereen wat meegeven met dit verhaal. '1. Je kan er niet mee besmet worden. 2. De bestraling zal niet uit mij lekken en in jou gaan. Ik hoop dat het helpt.' 

Shannen Doherty lijdt aan borstkanker en heeft hiervoor al chemokuren ondergaan. Nu wordt ze bestraald om de ziekte te bestrijden. Op social media laat zij veel zien van haar proces, zoals de chemokuren en het kaal scheren van haar hoofd. 

Foto: Instagram Shannen Doherty

Reacties