×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ryan Reynolds en Blake Lively laten dochters zien

16.12.2016 -

Ryan Reynolds naam prijkt sinds donderdag op de bekende Hollywood Walk of Fame. De Deadpool-acteur verscheen bij de onthullingsceremonie met zijn vrouw Blake Lively en hun twee dochters.


Het was voor het eerst dat het gezin Reynolds als gezin naar een media-evenement gingen. Het acteurskoppel staat erom bekend hun privéleven en kinderen af te schermen van de pers. Zo is de naam van hun tweede dochtertje, die in september werd geboren, nog steeds niet bekend.

Ryan bedankte gelijk zijn vrouw in zijn speech. 'Ik wil mijn vrouw Blake bedanken. Ze betekent alles voor me. Je bent het beste dat mij ooit is overkomen. Je maakt alles beter. Je hebt mij twee van de meest fantastische kinderen waar ik ooit van heb kunnen dromen, gegeven.'

Bij het poseren voor een familiefoto ging de bijna tweejarige James ervandoor. Ze kreeg een microfoon te pakken, wat leidde tot veel gelach.

Foto: YouTube

Reacties