×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Landgoed Johnny Depp te koop

16.12.2016 -

Johnny Depp zet zijn Franse landgoed nabij Saint-Tropez te koop voor 40 miljoen dollar (38 miljoen euro). Depp kocht het landgoed met verschillende panden in 2001 met zijn toenmalige vriendin, de Française Vanessa Paradis, met wie hij twee kinderen heeft.


Johnny en Vanessa begonnen vrijwel direct na de aankoop met het verbouwen van de panden op het landgoed, waarvan sommigen stammen uit de tijd van de Franse Revolutie. Ze spendeerden volgens kenners zo'n 10 miljoen dollar (9,5 miljoen euro) aan het opknappen en verbouwen van de verschillende gebouwen.

De acteur was erg verknocht aan het stekje bij de Franse Rivièra. "Met Vanessa en de kids leven we in een soort klein dorpje, het is net een paradijs", zei hij in 2009. "Het landgoed telt 121.000 vierkante meter en weet je wat ik er doe? Helemaal niets", aldus Depp. Vanessa Paradis en Johnny Depp gingen in 2012 na een relatie van 14 jaar uit elkaar.

In 2015 kwam het landgoed voor het eerst te koop te staan, maar het werd plots van de markt gehaald. Nu heeft Depp het opnieuw te koop gezet. Volgens een ingewijde wil Depp verder met zijn leven en het hoofdstuk Frankrijk definitief achter zich laten, meldt Entertainment Tonight.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties