×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Lionel Messi stapt volgend jaar in het huwelijksbootje'

15.12.2016 -

Het kan maar zo eens zijn dat topvoetballer Lionel Messi volgend jaar een getrouwd man is. Hij gaat naar verluidt namelijk in 2017 trouwen.


Dat melden ingewijden die dichtbij zijn familie staan, schrijft Daily Mail. De verwachting is dat Lionel en zijn vriendin Antonella Roccuzzo trouwen in zijn thuisstad in Argentinië, Rosario. Daar hebben de twee elkaar ook ontmoet toen ze nog kinderen waren. 

Een journalist van La Nacion vertelde het nieuws tijden zijn radioshow, door te zeggen dat ze volgend jaar gaan trouwen. Een familielid vertelde aan La Capital: 'Het klopt, ze trouwen in het midden van volgend jaar.' Naar verwachting worden bij de voetbalteams van Messi, het nationale team van Argentinië en F.C. Barcelona, uitgenodigd voor de grote dag. 

Naar alle waarschijnlijkheid zullen de twee trouwen in de kathedraal van Rosario en de receptie en het feest zullen mogelijk plaatsvinden in het huis van Messi zijn ouders. Lionel en Antonella zijn samen sinds 2008 en hebben al twee zoontjes, Thiago (4) en Mateo (1). 

Foto: Instagram Lionel Messi

Reacties