×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Monique Smit zingt eigen kleuterliedjes voor zoontje

15.12.2016 -

Monique Smit en broer Jan hebben een tweede boek gemaakt van 2 Kleine Kleutertjes met nieuwe liedjes. Monique grijpt nu ieders kans aan om de nummers te zingen en vaak is dat als zoontje Noah er ook is. Die lijkt het maar wat leuk te vinden.


Tanden poetsen wordt ineens een feestje als zijn mama zingt. Hoewel de smaak van de tandpasta wellicht ook meespeelt in zijn plezier, want het mannetje likt de tandpasta op voordat zijn Monique goed zijn tandjes kan poetsen. 

Ook als ze op zoek zijn naar kerstspulletjes en bij grote ijsberen aankomen zingt de Volendamse een liedje. Noah straalt als zijn moeder voor hem zingt. 

 

Ik poets graag alle tanden in m'n mond van links naar rechts#2kleinekleutertjes #noahdoetmee

Een video die is geplaatst door Monique Smit (@moniquesmit_insta) op

 

De nieuwe liedjes van '2 Kleine Kleutertjes' zijn overal toepasselijk #kerstshoppen #2kleinekleutertjes #deel2 #dierentuin #tuincentrum

Een video die is geplaatst door Monique Smit (@moniquesmit_insta) op

Foto: Instagram Monique Smit

Reacties