×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Geheime' foto Geert Wilders opgedoken

15.12.2016 -

Geert Wilders heeft een foto uit zijn jeugd waarvan hij liever had dat niemand die zou zien. Helaas voor de politicus is dit nu toch gebeurd. De foto, waar hij opstaat met een leren broek en lang haar, is online te bewonderen.


Vrij Nederland heeft de foto gepubliceerd in een artikel. Daarin wordt ook gezegd dat hij een 'rotzak was die altijd vals speelde met voetbal'. Over het plaatje van de rebelse Geert in een leren broek, zei de politicus in het boek Veel Gekker Kan Het Niet Worden: 'Ik droeg wel eens een leren jas die je zo rechtop kon zetten en ik heb zelfs een keer een leren broek gehad en lang haar. Ik hoop trouwens dat daar nooit een foto van opduikt.' 

De foto is naar boven gekomen bij gesprekken met buurt- en schoolgenoten van de jonge Geert en een man die met hem in militaire dienst zat. Op de kiek is Wilders degene in het midden, met v-hals shirt en leren broek.

Dat hij rebels was vroeger blijkt ook uit het artikel. De mensen zeggen dat hij 'een new wave alto' was. Hij heeft zich zelfs nog het ziekenhuis in gedronken. Een van de bronnen vertelt aan Vrij Nederland: 'Een keer troffen we hem in de vroege ochtend aan in de fietsenstalling van de hts, languit in zijn leren broek. Had-ie zich bewusteloos gezopen. We hebben hem naar buiten geslaapt en een auto aangehouden die hem naar het ziekenhuis bracht.' 

Foto: YouTube PVV

Reacties