×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jarige Piet Paulusma wil nog lang niet stoppen

15.12.2016 -

Piet Paulusma viert donderdag zijn zestigste verjaardag, maar hij is helemaal niet bezig met de naderende pensioengerechtigde leeftijd. “Er moet wel heel veel gebeuren, wil ik met pensioen gaan”, aldus de SBS-weerman.


Piet is ‘nog niet toe’ aan stoppen met werken, maar blijft realistisch. “Je moet altijd maar afwachten wat er gebeurt en wat er op je pad komt. Wat er in de toekomst gaat gebeuren, is niet te voorspellen, zelfs niet door mij.”

De komende jaren blijft Piet de weerman van SBS6, hij tekende dit jaar een contract voor nog eens vier jaar. Dat hem ook geregeld op straat wordt gevraagd een weersverwachting te geven ‘wil wel eens irritant worden’. “Maar ik blijf altijd vriendelijk. Het is mijn eigen schuld, dus daar zeur ik niet over.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties