×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De eerste trailer van het filmdebuut van One Direction's Harry Styles

14.12.2016 -

One Direction-zanger Harry Styles is een andere weg ingeslagen. De muzikant is in de film Dunkirk van Christopher Nolan gaan spelen. Nu kunnen zijn fans hem voor het eerst zien in de allereerste trailer van de film.


Alleen zien, want de zanger is niet te horen. Harry Styles speelt de rol van Tommy in de film. Wat er met zijn personage gaat gebeuren is nog niet bekend. 

Dunkirk gaat over, zoals de titel al zegt, de slag om Duinkerke. Daar was de evacuatie van de geallieerde soldaten van België, het Britse rijk, Canada en Frankrijk die omsingeld werden door het Duitse leger in 1940, tijdens de Tweede Wereldoorlog.  

De trailer werd op spectaculaire wijze aangekondigd op Facebook. Gistermiddag om 4 uur werd er een livestream gestart op de pagina van Dunkirk. 24 uur lang streamden ze beelden van waarschijnlijk Duinkerke. 

De film is onder andere opgenomen in Nederland. Afgelopen zomer verbleef de cast in Urk waar opnames plaatsvonden. 

Foto: YouTube

Reacties