×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Anouk, Douwe Bob vaak gezocht via Google

14.12.2016 -

De namen van Anouk en Douwe Bob werden het afgelopen jaar vaak vanuit Nederland ingetikt in Google. De zoekmachine maakte woensdag de lijstjes met de populairste zoekopdrachten van 2016 bekend.


David Bowie en Max Verstappen behoren tot de tien meest ingetikte namen, blijkt uit jaaroverzicht Google’s Year in Search. Bowie, die in januari stierf, staat op de vijfde plek. Eén positie hoger staat Verstappen, die ook de meest gezochte Nederlandse man is.

Anouk voert de lijst aan van meest gezochte Nederlandse vrouwen. De naam van Justin Bieber werd vaker ingetikt dan die van alle andere internationale sterren.

De populairste zoekopdracht op Google in Nederland was het Europees kampioenschap voetbal, waaraan Oranje niet eens meedeed. Daarna volgden Pokémon Go en de iPhone 7.

Foto: BuzzE

Reacties