×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vader Robin Thicke overleden

14.12.2016 -

De Canadese acteur Alan Thicke is dinsdag overleden op 69-jarige leeftijd. De vader van zanger Robin Thicke zou zijn overleden aan de gevolgen van een hartaanval.


Thicke werd bekend als Jason Seaver in de Amerikaanse comedyserie Growing Pains. In Nederland werd die serie vanaf 1985 uitgezonden door de AVRO. Later had hij gastrollen in onder meer Married with Children, How I Met Your Mother en Perry Mason.

Thicke trouwde drie keer en kreeg twee zoons, Brennan en Robin met zijn eerste vrouw. Zijn derde zoon Carter kreeg hij uit zijn tweede huwelijk met Miss World 1990 Gina Tolleson.

Zeer recent was hij nog te zien in Fuller House een remake van de populaire sitcom Full House. Het tweede seizoen van de Netflix-serie is sinds een week te zien en Thicke speelt in een aflevering een rol. Hij tweette daar eerder dinsdag nog over: ,,Seizoen 2 van Fuller House ziet er goed uit. Ik vind zelfs de afleveringen waarin ik niet zit leuk."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties