×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rafael van der Vaart en Estavana Polman hebben nog geen trouwplannen

13.12.2016 -

Rafael van der Vaart (33) en Estavana Polman (24) staan voorlopig nog niet voor het altaar. Het stel dat in het Deense Esbjerg samenwoont reageert op de geruchten over een aanstaand huwelijk.


''Ze zegt toch nee'', vermoedt Rafael. ''Op dit moment staat het niet op de planning'', zegt de handbalster in Beau Monde. En een kinderwens? ''Het leven laat zich niet plannen, dat is de belangrijkste les die ik heb geleerd'', antwoordt Estavana.

"Hoe ik de toekomst zie? Hopelijk word ik eens verkozen tot beste handbalster ter wereld, open ik na mijn carrière een eigen sportschool, woon ik dichter bij m’n familie en heb ik een paar kinderen. Dus ja, ik ben meer sportvrouw dan glamourpoes, hoor."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties