×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bob Dylan komt naar Nederland

13.12.2016 -

De Amerikaanse songwriter en Nobelprijswinnaar Bob Dylan komt volgend jaar voor twee concerten naar Nederland. Hij treedt zondag 16 en maandag 17 april op in de Heineken Music Hall (dan Afas Live) in Amsterdam, maakte concertorganisator Mojo dinsdag bekend.


De 75-jarige Dylan werd onlangs gelauwerd met de Nobelprijs voor de Literatuur. Hij was zelf niet bij de uitreiking in Stockholm vanwege een volle agenda. Dylan stuurde zangeres Patti Smith om de prijs in ontvangst te nemen en een van zijn liedjes te zingen.

Om Zweden tegemoet te komen begint Dylan zijn Europese tournee op 1 en 2 april in dat land. De tour eindigt 11 mei in Dublin, Ierland.

Foto: BuzzE

Reacties