×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ophef om pikante outfit Mariah Carey op foto met kids

13.12.2016 -

Mariah Carey haar kleding, of eigenlijk haar borsten, hebben weer eens voor ophef gezorgd. De zangeres ging op de kiek met Beyoncé en hun kinderen, maar haar volgers vinden haar jurk te pikant.


'Mariah, het gaat om de kinderen, niet om jou met je borsten die eruit hangen, trek wat fatsoenlijkere kleding aan voor de kinderen', schrijft iemand onder de foto. 'Kinderen hoeven niet hun moeders borsten eruit te zien hangen zodat de hele wereld ze kan zien', schrijft een ander. 

Gelukkig voor Mariah zijn er ook mensen die het voor haar opnemen. 'Ze kan dragen wat ze wil. Het zijn maar borsten hoor!', schrijft een fan. 'Het is die kinderen waarschijnlijk niet geleerd dat borsten verschrikkelijke dingen zijn die verborgen moeten worden. Dus ik ben vrij zeker dat het hen niks uitmaakt dat hun moeder een decolleté heeft', tikt nog iemand. 

 

Backstage at Christmas time with our beautiful children. @beyonce #christmas #family #love

Een foto die is geplaatst door Mariah Carey (@mariahcarey) op

Foto: Instagram Mariah Carey

Reacties