×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bijna dove deelnemer klaagt American Idol aan

13.12.2016 -

Deelnemer Michael Simeon klaagt de producent van American Idol aan vanwege gehoorproblemen die hij overhield aan de show. Dat meldt TMZ.


Volgens Simeon, die in 2015 deelnam aan het programma, heeft hij door slechte audioapparatuur een beschadiging aan zijn trommelvliezen opgelopen. Het volume van de oortjes die de technicus van het programma bij hem aansloot, stond veel te hard en Simeon klaagde over extreme pijn en steken in zijn oren.

Het beklag werd volgens de kandidaat door de producenten van de Amerikaanse zender Fox niet serieus genomen en er werd hem verteld vijf uur rust te nemen in een afgesloten ruimte.

Simeon beweert dat hij sinds het incident is behandeld om zijn trommelvliezen te herstellen. Ook zou zijn gehoor permanent zijn aangetast en gaat zijn muzikale carrière daardoor bergafwaarts. Hoeveel aan schadevergoeding Simeon eist is niet bekend. Het programma American Idol is in april 2016 na 15 jaar gestopt.

Foto: YouTube

Reacties