×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Angelina Jolie viert kerst bij haar ouders

13.12.2016 -

Volgens Join Voight, de vader van Angelina Jolie, gaat het "okay" met zijn dochter na de scheiding van Brad Pitt.


Voight vertelt New York Daily News dat het hele gezin elke kerst bij elkaar komt en dat hij uitziet Jolie en zijn kleinkinderen te zien. Op de vraag hoe Jolie zich houdt onder de scheiding was Voight helder: "Het gaat okay. Ze houdt zich sterk", zei de 77-jarige acteur.

Opa Voight trakteert zijn kinderen elk jaar op kaartjes voor een show van hun keuze. "We gaan dan naar New York om een show te bekijken. Zij mogen die uitzoeken en ik betaal de kaartjes", vertelt Voight.

Sinds de break-up ruzieën Pitt en Jolie over de voogdij van de kinderen. Zo probeert Pitt via de rechter zijn bezoekregeling uit te breiden. De acteur ziet de zes kinderen die hij samen met Jolie heeft een keer per week. De acteur wil dat dat minimaal twee keer per week wordt. Jolie, die de voogdij over de kinderen heeft, ziet dat niet zitten en vraagt de rechtbank de bezoekregeling van Pitt niet uit te breiden.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties