×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Humberto Tan schiet het meest perfecte plaatje

12.12.2016 -

Humberto Tan heeft het eerste seizoen van Het perfecte plaatje gewonnen. De RTL Late Night-presentator versloeg in de finale model Kim Feenstra.


“Ik ben heel, heel, heel, heel blij”, reageerde Humberto. “Voor mij is dit een van de mooiste prijzen die ik ooit gewonnen heb.”

In Het perfecte plaatje ging Humberto de strijd aan met Kim, Marco Borsato, Ruud Feltkamp, Winston Gerschtanowitz, Paulien Huizinga en Heleen van Royen. Marco viel vorige week net voor de finale af.

Of Humberto voortaan ook als fotograaf aan de slag gaat, is niet bekend. Marco heeft wel al een aantal foto-opdrachten overgehouden aan het RTL-programma. Ook Kim gaf eerder al aan te willen blijven fotograferen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties