×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Smit trots op Loden Leeuw

12.12.2016 -

Jan Smit vindt het helemaal niet erg dat hij is verkozen tot meest irritante bekende Nederlander in een reclame. “Als je meedoet, wil je winnen”, reageerde hij maandag in Radar op zijn winst. Hij nam de bijbehorende Loden Leeuw vol trots in ontvangst.


Jan liet met 33 procent van de stemmen onder anderen Ruben Nicolai en René Froger achter zich. “Ik vind het eigenlijk een hele eer”, reageerde Jan. De Volendammer gaf toe dat zijn reclame voor Pearl de hele dag op radio en tv te horen is, wat soms wat veel is. “Maar het werkt wel.”

“Ik kan er niet wakker van liggen”, gaf Jan toe. “Ik heb al zo veel goud, platina en dubbel platina, maar deze had ik nog niet. Ik ben in 2009 uitgeroepen tot slechtst geklede bekende Nederlander, en nu dit.”

De Loden Leeuw wordt sinds 2008 uitgereikt. De prijs voor meest irritante reclame ging dit jaar naar het spotje ‘De ouderen van tegenwoordig’ van Tele 2.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties