×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Belle Pérez klaar voor komst zoontje

12.12.2016 -

Belle Pérez is helemaal klaar voor de geboorte van haar eerste kind. Rond de kerstdagen is de Vlaamse zangeres uitgerekend.


Zelf denkt ze echter dat haar zoontje langer blijft zitten. “We zouden best over de uitgerekende datum heen kunnen gaan”, zei ze tegen Shownieuws. “Tijdens de laatste controle bleek dat hij nog steeds vrij hoog zit.” Hoewel Belle niet kan wachten tot ze haar zoontje, die ze vooralsnog Smurf noemt, in de armen kan sluiten, is ze gespannen voor de bevalling. “Ik heb wat slapeloze nachten, zeker naar het einde toe. En veel vragen, bijvoorbeeld waar ik zal zijn als de eerste wee komt.”

Ondanks de spanning is Belle helemaal klaar. Thuis staat het wiegje al, en een koffer met spullen die ze tijdens de bevalling nodig heeft, gaat overal mee naartoe. “We zijn er echt naartoe aan het leven en ik kan niet wachten.”

Belle heeft een goede zwangerschap achter de rug en voelt zich nog steeds goed, maar heeft wel veel last gehad van haar hormonen. “Ik werd heel emotioneel. Om het minste ging ik huilen. Dan stroomden de tranen over m’n wangen en kon ik niet meer stoppen.”

Nu de kleine er bijna is, wordt Belle heel nieuwsgierig. “Naar hoe hij eruit ziet. Bij elke echo werd ik emotioneel. En hij is er nog niet, maar als ik zo’n foto zie, dan mis ik hem al.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties