×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: Dj Hardwell legt show stil om vechtpartij

12.12.2016 -

Hardwell heeft afgelopen weekeinde zijn show stilgelegd vanwege een vechtpartij in het publiek. In Myanmar onderbrak de Nederlandse dj zijn set om de vechtersbazen te waarschuwen. Dat is te zien op videobeelden van het incident die door bezoekers zijn gedeeld op social media.


Robbert van de Corput, beter bekend als Hardwell, onderbrak zijn show zo’n twintig seconden. 'Yo dude, wat is daar aan de hand?', riep de dj toen hij de vechtpartij zag. 'Als je wil vechten, ga dan naar buiten! We zijn hier om te feesten, niet om te knokken! Het is hier enkel liefde en vrede.'

Hardwell was zaterdag de headliner van het 808 Festival, dat voor het eerst plaatsvond in Rangoon, de grootste stad van Myanmar. Het tweedaagse dancefestival werd zondag afgesloten door het Amsterdamse dj-duo Yellow Claw.

Foto: Instagram Hardwell

Reacties