×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Golden Globe-nominatie voor Paul Verhoeven

12.12.2016 -

Paul Verhoeven is met zijn thriller Elle genomineerd voor een Golden Globe. Dat heeft de Hollywood Foreign Press Association maandagmiddag bekendgemaakt.


Elle is de eerste film van Paul sinds tien jaar. Isabelle Huppert speelt een vrouw die op zoek gaat naar haar verkrachter. De thriller ging in première op het Filmfestival van Cannes en kreeg sindsdien lovende recensies.

Verhoeven moet het onder meer opnemen tegen de Duitse komedie Toni Erdmann, waarin de Nederlandse actrice Hadewych Minis een bijrol speelt.

De Nederlandse inzending voor de Oscars, Tonio, viste achter het net bij de Golden Globes. Ook de film The Red Turtle van de Nederlandse regisseur Michael Dudok de Wit, die in Cannes hoge ogen gooide, werd niet genomineerd.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties