×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Restaurateurs houden minuut stilte voor Joop Braakhekke

12.12.2016 -

Voorafgaand aan de presentatie van de nieuwste Michelingids Nederland hebben de restaurateurs maandagochtend in het DeLaMar Theater in Amsterdam een minuut stilte gehouden voor hun vorige week overleden collega Joop Braakhekke. Daarna volgde een staande ovatie.


Thérèse Boer, eigenaar van onder meer De Librije, noemde hem in een korte toespraak 'een kleine man en een groot gastheer'. 'We zijn een markante, bijzondere, innemende, bevlogen en bovenal heel lief mens kwijtgeraakt. Een icoon voor ons allen is niet meer.' Volgens Boer heeft Braakhekke voor veel mensen uit het vak iets betekend. 'Voor ons persoonlijk en voor heel culinair Nederland.'

'Joop was een fijn mens, eerlijk, soms hard, maar je wist wat je aan hem had.'

Foto: BuzzE

Reacties