×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dierenfeestje in huize Hazes

12.12.2016 -

André Hazes en Monique zetten vandaag hun 'dochter' in het zonnetje. Hond Dunya is vandaag 13 jaar geworden. Een bijzondere dag voor het gezinnetje, want de trouwe viervoeter is ziek.


Het beest heeft namelijk een tumor in haar hoofd, dus het is een klein wonder dat ze deze dag heeft gered. Ter ere van de hond plaatste Monique zes kiekjes van het beest op Instagram, die vervolgens een grote foto vormen. 'Mijn meisje, mijn beste vriendin, mijn onvoorwaardelijke liefde, mijn wereld, wordt vandaag 13 jaar. Dat heeft ze maar weer mooi gered', schrijft Monique erbij. 

Ook André zet Dunya in het zonnetje. 'Mijn dochter is vandaag 13! Jij bent mijn liefde', tikt hij bij een plaatje van de hond op het strand. 

 

Mijn dochter is vandaag 13! Jij bent mijn liefde!

Een foto die is geplaatst door Andre Hazes (@andre_hazes_official) op

Foto: Instagram Monique Westenberg

Reacties