×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Osbournes willen opnieuw trouwen

11.12.2016 -

Alles lijkt weer koek en ei tussen Sharon en Ozzy Osbourne. Na een turbulente periode waarin hun relatie op springen stond, wil het stel nu hun huwelijksgeloften hernieuwen.


In mei werd duidelijk dat het huwelijk van de Osbournes wankelde toen naar buiten kwam dat Ozzy een affaire had met kapster Michelle Pugh. Het stel ging vervolgens tijdelijk uit elkaar maar inmiddels hebben de twee elkaar weer gevonden.

"Ozzy heeft mij gevraagd om onze huwelijksgeloften te hernieuwen en dat wil ik", aldus Sharon tegenover The Mirror. "Ik ben blij en om eerlijk te zijn: dat is alles wat ik wil voor kerst dit jaar."

Sharon (64) en Ozzy (68) hernieuwden hun geloften al eens eerder. Dat gebeurde op oudejaarsavond 2002 tijdens een uitbundige ceremonie waar onder meer Justin Timberlake en Chris Rock getuige van waren. De Osbournes zijn sinds 4 juli 1982 getrouwd.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties