×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: Louis Tomlinson speelt eerste solosingle voor overleden moeder

10.12.2016 -

Louis Tomlinson heeft een heel bijzonder eerbetoon gebracht aan zijn moeder. De One Direction-zanger heeft zijn eerste solosingle vandaag ten gehore gebracht bij de finale van The X Factor UK. Een lied dat hij speciaal voor zijn moeder heeft geschreven.


Het lied heet Just Hold On en Louis heeft dit opgenomen met Steve Aoki. Samen stonden ze op het podium om het bijzondere nummer te spelen. Het lied gaat over Louis zijn moeder, Johannah, die afgelopen woensdag op 43-jarige leeftijd is overleden.

Een van de referenties aan Johannah is bijvoorbeeld de zing  'Darling, just hold on'. De meisjesnaam van Johannah is Darling. De moeder van de wereldberoemde zanger is overleden aan een zeer agressieve vorm van leukemie. 

Na het optreden nam Simon Cowell, een van de juryleden van X Factor en de persoon die in 2010 in dat programma ervoor zorgde dat One Direction werd gevormd, het woord. Hij zei tegen Louis dat zijn moeder ongelooflijk trots op hem is. De emoties waren te zien op het gezicht van de zanger en net voor hij het podium afging stuurde hij nog een kusje de lucht in naar zijn mama. 

Tekst gaat verder onder de video

De fans van One Direction hebben het nu tot hun missie gemaakt om de single van Louis op de eerste plek in de hitlijsten te krijgen. Met #projectjustholdon roepen zij de fans onder andere op om de single te kopen en te streamen op Spotify en iTunes. 

Louis stond vanavond in het Wembley Stadium zijn lied te zingen. Dat is hetzelfde stadion waar zes jaar geleden One Direction werd gevormd en waar Johannah de eerste foto van de immens populaire boyband maakte. Naar verluidt waren de andere leden van One Direction, Harry Styles, Liam Payne en Niall Horan ook aanwezig bij het optreden van Louis, net als hun families. Ook Zayn Malik, de zanger die 1D verliet, zou aanwezig zijn geweest om hem te steunen. 


Louis Tomlinson en zijn moeder. Foto: Instagram Johannah Deakin

Foto: YouTube

Reacties