×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex-One Directionlid Zayn Malik condoleert Louis Tomlinson

09.12.2016 -

Zayn Malik, het voormalige lid van One Direction, heeft Louis Tomlinson gecondoleerd met het verlies van zijn moeder op Twitter. 'Ik bid voor je hele familie.'


'Ik hou van je man', schrijft de zanger op Twitter naar zijn voormalige bandgenoot. 'Ik ben trots op je kracht en ik weet dat je moeder dat ook is.' 

Veel fans zijn dolblij met dit gebaar van Zayn naar Louis. Zeker gezien hun geschiedenis. Zayn stapte vorig jaar uit de boyband en sindsdien is de relatie tussen hem en Louis niet altijd soepel verlopen. Ze ruzieden bijvoorbeeld op Twitter over een foto die Naughty Boy, waarmee Zayn samenwerkte, van hem en de kersverse soloartiest plaatste. Het is nooit duidelijk geworden of het weer echt goed is gekomen tussen Zayn en Louis, maar dit gebaar geeft volgens de fans van One Direction veel aan. 

Louis Tomlinson heeft afgelopen woensdag afscheid moeten nemen van zijn moeder Johannah Deakin. Johannah is overleden aan leukemie op 42-jarige leeftijd. 

Foto: YouTube

Reacties