×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moeder One Direction-zanger Louis Tomlinson overleden

Op 42-jarige leeftijd

09.12.2016 -

De moeder van Louis Tomlinson, een van de bandleden van One Direction, is afgelopen woensdag op 42-jarige leeftijd overleden. De vrouw leed aan een erg agressieve vorm van leukemie. Louis was erg hecht met zijn moeder.


Johannah Deakin is in de vroege ochtend van woensdag 7 december overleden, staat in het statement dat haar man Dan Deakin heeft afgegeven aan MailOnline. 'Met onmeetbaar veel verdriet heeft Johannah haar familie afscheid van haar genomen. Eerder dit jaar is ze gediagnostiseerd met een agressieve vorm van leukemie, waardoor ze een onmiddelijke en continue behandeling moest ondergaan. We vragen iedereen om de familie tijd, ruimte en privacy te geven om dit te verwerken.'

Naast de moeder van Louis (24) was Johannah ook de moeder van zes andere kinderen. Dochter Lottie van 18, dochter Felicite van 16, tweeling Daisy en Phoebe van 12 en tweeling Ernest en Doris van 2. Ze was ook al grootmoeder, Louis heeft een zoontje van 10 maanden. 

Haar echtgenoot heeft tegen de DailyMail vertelt over zijn overleden vrouw. 'Johannah was een geweldig moeder voor zeven kinderen, wiens individuele talenten en succes een gevolg zijn van de principes en waarden die zij hen heeft bijgebracht. Ze was ook een ongelooflijk trotste grootmoeder van Freddie', zegt hij. Dan en Johannah trouwden in 2014. 'Ik heb ongelooflijk genoten van het leven samen met haar, ook al was het veel te kort. Gedurende onze tijd samen hadden we zoveel geluk en avonturen.' 

De moeder van Louis lag sinds afgelopen mei in het ziekenhuis. Twee weken geleden plaatste de zanger nog een foto met zijn geliefde mama op Instagram. 'Mijn moeder die er prachtig uitzag voor de Brits eerder dit jaar. Ik hou van je en mis je zo erg', schreef hij. De zanger nam zijn moeder vaak mee naar evenementen. Hij was erg hecht met zijn moeder. Zijn vader heeft hen verlaten toen Louis nog jong was. 

Vijf weken geleden deelde Johannah ook een foto van Louis. 'Mijn perfecte kerel', schreef ze. Dit was haar laatste post op Instagram. Dochter Felicite heeft inmiddels op Instagram een tekening gedeeld van haar moeder met al haar kinderen. 

Louis treeft aankomende zaterdag voor het eerst in zijn eentje op. Op het podium van The X Factor UK zal hij een eerbetoon brengen aan zijn moeder. 

 

My mother looking gorgeous before the Brits earlier this year . I love you and miss you so much !

Een foto die is geplaatst door Louis Tomlinson (@louist91) op

Foto: Instagram Louis Tomlinson

Reacties