×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Taylor Swift en Zayn Malik hebben lied gemaakt voor Fifty Shades

09.12.2016 -

Taylor Swift en Zayn Malik hebben samen een duet gemaakt voor de film Fifty Shades Darker, het vervolg op Fifty Shades of Grey.


Het nummer verscheen vrijdagochtend opeens in de iTunes Store en Swift plaatste een deel van de videoclip op Twitter en Instagram. Malik plaatste op Instagram een foto van het tweetal, samen met een van de katten van Swift. In de Amerikaanse iTunes-lijst stond het nummer binnen een uur op de eerste plaats. Het Twitter-bericht werd binnen een uur bijna 15.000 keer gedeeld.

Fifty Shades Darker is het tweede deel van de verfilming van de succesvolle boekentrilogie over de sm-relatie tussen een naïeve studente en een rijke industrieel.

De film beleeft op 8 februari de Nederlandse première tijdens de Ladies Night. Op deze avond is twee maanden van tevoren al een stormloop ontstaan; nu al zijn er 30.000 tickets verkocht. Hiermee lijkt deze Ladies Night het record van voorganger Fifty Shades of Grey te gaan breken; deze trok 88.000 bezoekers.

De samenwerking is toch wel een beetje opvallend ook. Taylor Swift is de ex-vriendin van Harry Styles, het voormalig bandlid van Zayn Malik. Taylor heeft al verschillende keren in nummers uitgehaald naar de One Direction-zanger met wie ze een relatie had.  

 

#idontwannaliveforever

Een foto die is geplaatst door Zayn Malik (@zayn) op

 

Z | T | 50 @zayn @fiftyshadesmovie #fiftyshadesdarker @itunes #idontwannaliveforever

Een foto die is geplaatst door Taylor Swift (@taylorswift) op

 

#fiftyshadesdarker #idontwannaliveforever

Een video die is geplaatst door Taylor Swift (@taylorswift) op

 

Well that escalated quickly. @jackantonoff @zayn @sam_dew

Een foto die is geplaatst door Taylor Swift (@taylorswift) op

Reacties