×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beverly Hills Cop-acteur gearresteerd

Judge Reinhold agressief op luchthaven van Dallas

09.12.2016 -

Beverly Hills Cop-acteur Judge Reinhold is donderdag gearresteerd op de luchthaven van Dallas in de Amerikaanse staat Texas, vanwege het verstoren van de openbare orde. De 59-jarige Reinhold protesteerde toen douanebeambten de acteur wilden fouilleren.


"Agenten hebben vervolgens gereageerd op een oproep en de persoon in kwestie in hechtenis genomen nadat deze alle medewerking weigerde", zo staat in een verklaring van de politie in Dallas.

Volgens het lokale dagblad Dallas News werd Reinhold agressief nadat hij werd geselecteerd voor een uitgebreide inspectie. Volgens de advocaat van Reinhold kwam de acteur zonder problemen door de bodyscanner, maar ging er een alarm af vanwege zijn bagage. Reinhold werd toen gesommeerd opnieuw door de bodyscanner te lopen en dat weigerde hij.

Judge Reinhold speelde de jonge politiedetective Billy Rosewood in de drie Beverly Hills Cop-films, met onder andere komiek Eddie Murphy.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties