×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Céline Dion ziet op tegen de feestdagen

09.12.2016 -

Céline Dion beleeft "een bitterzoete kerst" dit jaar. Na het verlies van haar echtgenoot René Angélil in januari ziet de zangeres op tegen de feestdagen dit jaar, die ze samen met haar kinderen viert.


"Ik kan niet verder leven met het idee: ik ben mijn echtgenoot verloren, mijn kinderen hebben geen vader meer", vertelt Céline aan Page Six. "Ik moet sterk zijn. Wees positief, kies je gevechten, doe je best en leef vandaag", vervolgt ze.

Dion kende Angélil sinds ze zes jaar oud was en ze werkten hun hele leven samen. In 1987 verandert hun zakelijke relatie in een romantische en in 1994 trouwden de twee in Montreal. In januari overleed Angélil na een lange strijd tegen keelkanker, Dion verkeert sindsdien in diepe rouw.

Dion en haar drie kinderen René-Charles (15) en de tweeling Nelson en Eddy (6) gaan met de kerst samen skiën in de Amerikaanse staat Montana. "Elke keer als ik de lift omhoog neem voel ik me dichter bij hem", aldus de zangeres.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties