×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mick Jagger voor achtste keer vader geworden

08.12.2016 -

Mick Jagger is donderdag voor de achtste keer vader geworden. De 73-jarige Rolling Stone en zijn 29-jarige vriendin kregen een zoon, liet zijn woordvoerder weten aan diverse media.


'Het zoontje van Melanie Hamrick en Mick Jagger is vandaag geboren in New York', luidt een persverklaring. 'Ze zijn beiden dolgelukkig.' Mick was bij de bevalling in het ziekenhuis. 'Moeder en kind maken het goed.' De kersverse ouders vragen verder om privacy.

Het zoontje, waarvan de naam nog niet bekend is gemaakt, is Micks achtste kind. Zijn oudste telg, dochter Karis, is inmiddels 46 jaar. Mick heeft bovendien al vijf kleinkinderen en is sinds mei 2014 overgrootvader

Foto: BuzzE

Reacties