×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Joop Braakhekke's Le Garage vanavond gewoon open

08.12.2016 -

Le Garage, het beroemde restaurant van de vandaag overleden Joop Braakhekke in Amsterdam, is vanavond gewoon open. Dat had de televisiekok zo gewild, melden zij.


Dat wordt gemeld op de Facebook van het restaurant. 'Vandaag omstreeks 13.30 is onze founding father, inspirator en voorbeeld Joop F. Braakhekke overleden. We zijn allemaal in shock', staat er op de pagina. 'Restaurant Le Garage is geopend vanavond, zoals Joop het gewild zou hebben.'

In En Plunche, het andere restaurant van de televisiekok, kan de kok herdacht worden. 'Om deze gevoelens te delen en ruimte te geven, is er tussen 18.00 en 20.00 in En Pluche gelegenheid om hier bij stil te staan. Van harte welkom', wordt er ook geschreven op de pagina's van beide restaurants. 

 

Foto: Facebook Le Garage

Reacties