×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Terugkeer Martine Hafkamp in GTST

08.12.2016 -

Inge Ipenburg keert terug naar Goede tijden slechte tijden. De 59-jarige actrice speelde eerder de rol van Martine Hafkamp in de RTL4-soap en is wederom terug.


Op de Facebookpagina van het programma werd met een filmpje de nieuwe inwoner van het fictieve plaatsje Meerdijk onthuld. In het filmpje, met als bijschrift 'OMG the bitch is back' is te zien hoe een vermomde Ipenburg met een boot aan komt varen. Langzaam ontdoet ze zich van haar dikke bontjas, muts en zonnebril. 'Dus toch', aldus 'Martine'.

'Het is niet Wikileaks, het zijn niet de Panama-papers maar gewoon een leuke surprise. Het was toch wel lullig geweest als in mei al bekend was geworden wat er in maart gaat gebeuren', vertelt ze over de nieuwe verhaallijn van de soap en de geheimhouding hiervoor. Ze meende dat ze helemaal nooit meer zou terugkeren, maar heeft er wel plezier in. 'Waarom niet? Mijn droom is spelen. Dus waarom niet Martine?' Dit ondanks dat ze in interviews eerder zei nooit meer terug te keren naar Goede Tijden.

Twee keer eerder kroop Ipenburg in de huid van 'loeder' Martine Hafkamp; tussen 1990 tot 1994 en vervolgens nog eens tussen 2003 en 2005. De fans van GTST zijn overigens verantwoordelijk voor haar terugkeer: begin dit jaar mocht de kijker meebeslissen over de exit-verhaallijn van Wiet. Via de GTST Meerdijk app kon gestemd worden op drie mogelijke scenario’s. De kijkers stemden massaal op de verhaallijn over Jack van Houten (Mark van Eeuwen), die ineens opdook met nieuws over Martine Hafkamp.

Vanaf donderdag 2 maart 2017 is 'Martine' weer te zien in de RTL 4-serie.

Foto: BuzzE

Reacties