×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Doutzen Kroes is nieuwe nanny voor kinderen Daniëlle Oerlemans

08.12.2016 -

Het is natuurlijk een hele klus om je kinderen 's morgens naar school te brengen. Ook voor iemand als Daniëlle Oerlemans. Gelukkig had ze gisteren wat assistentie, van haar 'nieuwe nanny' Doutzen Kroes.


Daniëlle deelt een foto van haar en het topmodel in de auto. Op de achterbank zitten kinderen Benjamin, Katelyn en Fiene. En wat een plezier hebben ze met Doutzen. 'Ze maakt het veel leuker', schrijft Daniëlle bij de foto. 

In de Instagram story van de vrouw van Reinout heeft Doutzen de camera in handen genomen. Daar grapt ze dat ze de nieuwe nanny van de kinderen is. Wie weet maakt Doutzen dus wel een carrièreswitch. 

 

Had some assistance during my morning routine @doutzen school drop off, she makes it way more fun! pit stop in #lalaland

Een foto die is geplaatst door Danielle Oerlemans (@danielleoerlemans) op

Foto: Instagram Daniëlle Oerlemans

Reacties