×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Leonardo DiCaprio op bezoek bij Donald Trump

08.12.2016 -

Leonardo DiCaprio en de gekozen Amerikaanse president Donald Trump hebben woensdag met elkaar gesproken. Onderwerp van gesprek waren 'groene' banen en hoe die kunnen bijdragen aan de economie, meldt de Washington Examiner.


Leonardo is fervent voorvechter van de strijd tegen klimaatverandering. Hij maakte dit jaar de documentaire Before The Flood, waarin hij laat zien welk effect ecologisch onverantwoord handelen heeft op de wereld. Vorige week overhandigde de acteur de dvd van zijn docu al aan Trumps dochter Ivanka.

Voor de verkiezingen sprak Leonardo zich fel uit tegen Trump. Nadat de presidentskandidaat had aangegeven dat hij niet gelooft in klimaatverandering, zei de Oscarwinnaar: 'Als je daar niet in gelooft, geloof je niet in feiten en zou je naar mijn bescheiden mening geen overheidsfunctie mogen bekleden.'

Foto: BuzzE

Reacties