×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Verzoek geheimhouding Brad Pitt afgewezen

08.12.2016 -

De voogdijrechtszaak tussen Brad Pitt en Angelina Jolie vindt niet plaats achter gesloten deuren. Een rechter in Los Angeles wees het verzoek daartoe van Brad woensdag in een spoedzitting af.


Brad vroeg de zitting aan nadat de advocaten van Angelina vrijdag documenten hadden vrijgegeven over de schikking die de ruziënde ex-geliefden overeenkwamen. Daaruit blijkt onder meer dat Brad de zes kinderen van het stel alleen mag zien onder toezicht van een therapeut. "Ik ben extreem bezorgd dat als de rechtbankdocumenten niet verzegeld worden, de informatie erin onomkeerbare schade toebrengt aan de privacy van mijn kinderen", schreef de acteur in de petitie, zo meldt USA Today.

De rechter zou het verzoek hebben afgewezen, omdat het "op dit moment" niet voldoet aan de voorwaarden voor een geheimhouding.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties