×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Brad Pitt vraagt om geheimhouding scheiding

07.12.2016 -

Brad Pitt behandelt de scheiding met Angelina Jolie het liefst achter gesloten deuren. Brad heeft bij de rechtbank een verzoek ingediend om alle scheidingsdocumenten vertrouwelijk te behandelen, meldt People. De rechtbank behandelt het verzoek woensdag.


Brad Pitt wil dat alle informatie over de voortdurende voogdijzaak over hun zes kinderen verzegeld wordt. Volgens een bron van People is het verzoek van Brad Pitt in het belang van alle gezinsleden.

Brad wil Angelina beletten nog meer te lekken naar de pers. 'Angelina heeft constant verklaringen doen uitgaan over het proces, hij niet', zegt de bron. 'Alles wat hij zegt, en daar zal iedere therapeut het mee eens zijn, is dat hij het beste wil voor zijn kinderen en het hele gezin, inclusief Angelina. Dat lukt het beste in vertrouwelijkheid. Er is geen enkel argument te bedenken om dat niet te doen. Wat is de reden om het publiekelijk te doen?'

In september werd bekend dat Pitt en Jolie na een relatie van ruim tien jaar uit elkaar gaan. Ze trouwden in augustus 2014.

Foto: BuzzE

Reacties