Brad Pitt vraagt om geheimhouding scheiding

Brad Pitt behandelt de scheiding met Angelina Jolie het liefst achter gesloten deuren. Brad heeft bij de rechtbank een verzoek ingediend om alle scheidingsdocumenten vertrouwelijk te behandelen, meldt People. De rechtbank behandelt het verzoek woensdag.

Brad Pitt wil dat alle informatie over de voortdurende voogdijzaak over hun zes kinderen verzegeld wordt. Volgens een bron van People is het verzoek van Brad Pitt in het belang van alle gezinsleden.

Brad wil Angelina beletten nog meer te lekken naar de pers. 'Angelina heeft constant verklaringen doen uitgaan over het proces, hij niet', zegt de bron. 'Alles wat hij zegt, en daar zal iedere therapeut het mee eens zijn, is dat hij het beste wil voor zijn kinderen en het hele gezin, inclusief Angelina. Dat lukt het beste in vertrouwelijkheid. Er is geen enkel argument te bedenken om dat niet te doen. Wat is de reden om het publiekelijk te doen?'

In september werd bekend dat Pitt en Jolie na een relatie van ruim tien jaar uit elkaar gaan. Ze trouwden in augustus 2014.