×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Halina Reijn en Daniël de Ridder: dus toch?!

07.12.2016 -

Halina Reijn en Daniël de Ridder hielden hun lippen afgelopen zomer stijf op elkaar toen de geruchten gingen dat ze een relatie hebben. Halina lag destijds onder vuur omdat ze de mensen die haar herkenden op Schiphol als ’zeekoeien’ had omschreven. Al snel bleek dat ze niet alleen op Schiphol was geweest, maar in gezelschap van profvoetballer Daniël de Ridder. Allebei plaatsen ze daarna foto’s op hun Instagram vanuit hetzelfde plaatsje in Italië, maar een foto van hen samen kwam er niét.


Kennelijk was de vriendschap toen nog te pril. Maar inmiddels doen Daniël en Halina een stuk minder geheimzinnig. Zo werden ze heel innig samen op een scooter in Amsterdam gesignaleerd. En Halina (41) sloeg daarbij niet alleen de armen om de negen jaar jongere voetballer heen, bij het stoplicht wreef ze ook liefkozend over zijn rug. Daniël zou momenteel met een Amerikaanse club onderhandelen over een nieuw contract. Zal Halina hem dan naar Amerika volgen?

Bekijk de andere foto in de nieuwe Weekend die vanaf vandaag in de winkel ligt. 

Foto: Reni van Maren

Reacties