Grammy’s strijdtoneel Adele en Beyoncé

De Grammy Awards vormen dit jaar het strijdtoneel van de popkoninginnen Adele en Beyoncé. De twee sterren nemen het in meerdere categorieën tegen elkaar op.

Voor de Grammy voor het beste album van het jaar nemen Adele met 25 en Beyoncé met Lemonade het verder op tegen Drake met Views, Justin Bieber met Purpose en Sturgill Simpson met A Sailor's Guide to Earth. Met hun singles Hello (Adele) en Formation (Beyoncé) doen de twee popdiva's ook mee in de strijd om de Grammy's voor beste 'record' en beste 'song'. De andere genomineerden voor beste 'record' zijn: Lukas Graham (7 Years), Rihanna ft. Drake (Work) en Twenty One Pilots (Stressed Out). Voor de beste song staan Mike Posner met I Took A Pill In Ibiza, Justin Bieber met Love Yourself en Lukas Graham met 7 Years tegenover de twee powervrouwen in de ring.

Adele is verder nog genomineerd voor 'Best Pop Solo Performance' en 'Best Pop Vocal Album'. Beyoncé komen we ook nog tegen in 'Best Pop Solo Performance', 'Best Rock Performance', 'Best Urban Contemporary Album', 'Best Rap/Sung Performance', 'Best Music Video' en 'Best Music Film'.