×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oprah Winfrey doet laatste interview met Michelle Obama als First Lady

06.12.2016 -

Michelle Obama geeft haar laatste interview als First Lady aan Oprah Winfrey. De special rond het gesprek wordt op 18 december uitgezonden op de Amerikaanse televisie.


In een aankondiging die maandag werd verstuurd, geven Oprah en zender CBS aan dat het gesprek zal gaan over het leven achter de schermen van het Witte Huis, de ervaringen van Michelle als First Lady en over de plannen van het presidentiële echtpaar. Eerder al gaf de First Lady aan zelf geen politieke ambities te hebben. Afgelopen week benadrukte ook haar echtgenoot nog eens dat Michelle geen plannen heeft ooit zelf voor het presidentschap te gaan.

De Obama's en Oprah hebben een goede band. Tijdens de voorverkiezingen in 2008, toen Barack Obama het opnam tegen Hillary Clinton, sprak de televisiepersoonlijkheid haar voorkeur voor hem uit. Volgens een studie van de Columbia universiteit later dat jaar, zorgde die steun voor een miljoen extra stemmen voor de huidige president.

Foto: BuzzE

Reacties