×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Brad Pitt moet meerde keren per maand alcohol- en drugstesten doen

06.12.2016 -

Brad moet minimaal vier keer per maand steekproefsgewijs alcohol- en drugstesten ondergaan om in aanmerking te komen voor een bezoekregeling met zijn kinderen. Dit blijkt uit een overeenkomst die hij met zijn ex Angelina Jolie heeft opgesteld.


Brad Pitt wordt daarnaast afhankelijk van een therapeut die bepaalt hoe vaak de acteur zijn eigen kinderen mag zien. Deze therapeut Ian Russ uit Californië is specialist op het gebied van voogdijkwesties. Volgens TMZ duikt zijn naam op in documenten die door Angelina Jolie zijn ingediend bij de rechtbank. De twee exen zijn het in oktober eens geworden over de voorwaarden van de bezoekregeling. Uit de overeenkomst blijkt dat de therapeut gaat over de frequentie van het bezoek en de daarbij behorende spelregels.

Brad Pitt en Angelina gaan daarnaast in groepstherapie met hun zes kinderen. De overeenkomst is geldig tot de rechtbank anders beslist of als beide exen het eens worden over een wijziging. De rechtbank heeft de regeling vrijdag ondertekend.

Foto: BuzzE

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!