×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Familie Jackson naar rechtbank om nalatenschap Michael Jackson

06.12.2016 -

De familie Jackson kwam maandag naar de rechtbank in Santa Monica. Volgens TMZ was er een zitting omdat Katherine Jackson een nieuwe advocaat in de arm heeft genomen om haar te vertegenwoordigen in zaken rond de nalatenschap van haar in 2009 overleden zoon Michael Jackson.


Niet alle familieleden zijn het ermee eens dat deze nieuwe advocaat Joy Bass optreedt voor Katherine. Ook de vorige advocaat was hiervan niet op de hoogte. Michaels zoon Prince was in de rechtbank om de rechter te informeren over het dispuut in de familie.

De andere familieleden die bij de zitting aanwezig waren zijn TJ Jackson en Jermaine Jackson. TJ Jackson en Katherine delen de voogdij over Michaels kinderen Paris, Prince en Blanket.

Foto: BuzzE

Reacties