×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lady Gaga kampt met posttraumatische stressstoornis

05.12.2016 -

Lady Gaga lijdt aan een posttraumatische stressstoornis. Dat heeft de zangeres bekend in een item voor de Today Show. Het is voor het eerst dat zij hiervoor uitkomt.


Lady Gaga was op bezoek in een LGBTQ Centrum, waar ze cadeaus bracht en met de mensen praatte. Zij vertelde dat het haar helpt om te mediteren. 

Volgens de zangeres hebben de doktoren, haar familie en haar vrienden haar leven gered door hun goedheid. Zij probeert nu wat goedheid terug te geven aan de mensen in het centrum. Ze probeert de aanwezigen te leren mediteren. 

Lady Gaga werd op haar 19e verkracht, waardoor ze PTSS kreeg. Het duurde 7 jaar voordat ze ervoor uit durfde te komen dat dit met haar gebeurd was. Nu wil ze de mensen in het centrum, die ook een trauma hebben, zoveel mogelijk positieve gedachten geven. Ze wil iedereen eraan herinneren dat ze niet alleen zijn en dat er mensen zijn die van hen houden. 

Foto: YouTube

Reacties