×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heeft Lady Gaga aan haar gezicht laten sleutelen?

05.12.2016 -

De kijkers van X Factor UK waren helemaal verbaasd. Afgelopen weekend trad Lady Gaga op in het programma, maar volgens velen was ze onherkenbaar. Zou de zangeres wat aan haar gezicht hebben laten doen?


Volgens gebruikers op Twitter ziet ze er in ieder geval compleet anders uit. 'Dat ziet er niet uit als Lady Gaga. Haar gezicht is zo anders, maar ik weet niet wat er anders is', schrijft iemand. 'Gaan we allemaal niets zeggen over Lady Gaga haar gezicht? Ze heeft duidelijk wat laten doen. Of zie ik dat alleen?', schrijft iemand anders. 

Dat terwijl de zangeres er volgens de fans vorige week bij de AMA's en afgelopen week bij Victoria's Secret nog helemaal normaal uit zag. Zou ze zo snel iets hebben laten doen, of is het make up?

Foto: YouTube

Reacties