×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Kanye West herstelt niet thuis'

03.12.2016 -

Kanye West is in tegenstelling tot eerdere berichten nog niet thuis bij zijn vrouw Kim Kardashian en hun twee kinderen. De rapper herstelt op een andere plek buitenshuis, zegt althans een bron dichtbij de familie tegen People.


West woont voorlopig apart en onder begeleiding van een medisch team om zo in alle rust te kunnen herstellen van zijn inzinking. Kim is volgens de bron bezorgd, maar steunt de beslissing van de artsen die voor hem zorgen.

De rapper werd vorige week opgenomen vanwege psychische problemen en uitputting. Kim bleef de hele week aan zijn zijde in het ziekenhuis tot hij afgelopen woensdag werd ontslagen. De twee kinderen van het koppel, de 3-jarige dochter North en het 1-jarige zoontje Saint, hebben hun vader nog niet gezien. Volgens bronnen wilde Kim de kinderen beschermen tegen de toestand van hun vader.

Foto: BuzzE

Reacties