×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

DJ en Steve uit Full House gingen ook in echte leven naar middelbare school-gala

02.12.2016 -

DJ Tanner en Steve Hale, de personages van Candace Cameron-Bure en Scott Weinger in Full House, vertrokken in de laatste aflevering van de originele serie naar het grote gala van de middelbare school. Wat bijna niemand weet is dat de twee in het echte leven ook samen naar het gala van Candace haar school gingen.


De actrice deelt een foto van de twee in galakleding op Instagram. Ze vraagt daarbij of DJ in het nieuwe seizoen van Fuller House zou moeten eindigen met oude liefde Steve of moet gaan voor nieuwe liefde Matt. 

In het echte leven is Candace Cameron-Bure getrouwd met ijshockeyer Valeri Bure. Samen hebben ze 3 kinderen. Scott is getrouwd met scenarioschrijfster Rina Mimoun.

Het nieuwe seizoen van Fuller House verschijnt over precies een week op Netflix. Het is het tweede seizoen van het vervolg op de succesvolle serie Full House. 

Foto: Instagram Scott Weinger

Reacties