×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Schoonvader André Hazes jr. vertelt over zijn ontmoeting met André Hazes

02.12.2016 -

Wat leuk! Voordat André Hazes jr. een relatie kreeg met Monique ontmoette zijn toekomstige schoonvader de inmiddels overleden André Hazes. Dat vertelt Matthieu Westenberg, de vader van Monique, aan André in een liefdevol filmpje op Instagram.


'Ik heb ooit je vader ontmoet. Toen kwam hij bij mijn café in Rotterdam. Toen bestelde hij een biertje, toen heb ik hem een bacardi gegeven voor het sfeertje', vertel Matthieu aan zijn schoonzoon. 'En toen is het mis gegaan', grapt André. 

Daarna draait André zich naar de camera en zegt, terwijl hij in de wangen knijpt van Matthieu: 'Dit is mijn vader.' Ze geven elkaar daarna een dikke kus en Matthieu vertelt hoeveel hij van André houdt. De zanger is duidelijk helemaal opgenomen in de schoonfamilie. 

 

HIM for life!!!

Een video die is geplaatst door Andre Hazes (@andre_hazes_official) op

 

Daddy!!!

Een foto die is geplaatst door Andre Hazes (@andre_hazes_official) op

 

Foto: Instagram André Hazes

Reacties